Olen mestarileipuri (näin kahden päivän kokemuksella todistettuna...)!!!
Meikätyttö on siis parina aamuna pyöräyttänyt onnistuneesti isot satsit korvapuusteja, hiphei! Ja niille, joille tämä kuulostaa kummalliselta, selitykseksi sanon vain, että en todellakaan ole mikään ironchef, mitä keittiöön tulee... Voitte siis vain kuvitella, miltä tuntui saada onnistuneesti taikina kohoamaan, pullat uniin ja palamatta pois, ja niitä vielä jopa kehuttiin, hurraa!!! (Täällä siis leivotaan isossa keittiössä talouskoneilla yms, joten hieman hirvitti, mutta ei hätää, en saanut aikaan edes liekkejä tai savua...)

Noniin, ja tästä hehkutuksesta sitten eteenpäin... pieni herne mun habassani jatkaa kasvamista! Maanantaina saimme tänne kontillisen basaaritavaraa, ja aloitimme kunnon suursiivouksen ja myyjäisten järjestelyn hirvittävällä tohinalla, ja uskokaa, sitä tavaraa ja laatikkoa on, kaikkia suomalaista ruokaa ja muuta tilpehööriä jouluun liittyen ja vähän muutakin...kjähkjäh, tiedänpäs mitä erikoisuuksia joulumarkkinoille tulee siellä Suomessakin, nam ;)! Ja mikä erikoisinta, kaikki myydään loppuun jo melkein kahdessa päivässä. Siellä tavaran keskellä eilen pyöriessäni tuntui jo joulukin tulleen hieman lähemmäs, ja sehän onkin jo ihan kohta! Muutamat joululaulut jo ollaan laulettu ja suunniteltu menevämme joulun alla konserttiin tuohon läheiseel St.Michelin's kircheen. Tämä kirjoitus nyt näköjään pomppii ajatuksesta toiseen, mutta habaan palatakseni, eilen kannoin pienen pienestä, sokkeloisesta kellarivarastosta ruokalan pitkiä penkkejä ja pöytiä ja totesin, että ei  tarvitse tämän tytön paljon salilla käydä vuoden aikana.

Lauantaina suuntaamme Rajattoman konserttiin Bremeniin, mahtavaa! Ihanaa saada vähän uusia maisemia ja kokemuksia kirkon ulkopuolelta. Nyt vietän siis vapaapäiviä kaksi kappaletta, ja ajattelin huomenna käydä harrastamassa vähän teollisuusvakoilua Tanskan kirkon myyjäisissä...

Mutta siis, tulva oli ja meni ja nyt täällä on pakkasta ilman lunta, höh. Paitsi isänpäivän aamuna satoi täälläkin lunta, ehkä viisi minuuttia :)! Nyt vaan sitten palellaan, eli äiti lähetä villasukkia ja talvitakki! Ei vaiskaan, kyllä täällä vielä pärjätään ihan hyvin.

Nyt tuli Anna hakemaan ostoksille, kun on palkkapäivä, joten soronoo sorsat ;)! Pusuja!

-MillaMagia-